Анкета: с кои/колко съученици все още бихте искали да правит

Go down

С кои/колко съученици все още бихте искали да правите секс?

13% 13% 
[ 2 ]
31% 31% 
[ 5 ]
13% 13% 
[ 2 ]
19% 19% 
[ 3 ]
0% 0% 
[ 0 ]
13% 13% 
[ 2 ]
13% 13% 
[ 2 ]
 
Общо гласове : 16

Анкета: с кои/колко съученици все още бихте искали да правит

Писане by Pesho on Чет Ное 08 2007, 18:49

По предложение на Владо Захаринов пускам нова анкета, която според него би трябвало да осветли под нов ъгъл актуалното състояние на нашите сексуални въжделения. И така, гласувайте (може и анонимно) в новата ни анкета!
В анкетата можете да гласувате за бройката, а в темите можете да споделяте и имена.
avatar
Pesho
Veteran
Veteran

Брой мнения : 70
Location : EU
Registration date : 07.11.2007

Върнете се в началото Go down

Re: Анкета: с кои/колко съученици все още бихте искали да правит

Писане by Един on Пет Ное 09 2007, 16:51

Аз искам с някоя от двете Анети. Може и с двете.
avatar
Един
Гост


Върнете се в началото Go down

Богатият избор разглезва

Писане by vess_ivanov on Съб Ное 10 2007, 00:11

Наскоро приятели ми пратиха следното, та реших да го споделя тук. Можете да го използувате като food for thought преди да решите с колко и кои бивши сьученички да преспите. При взимането на решението вземете пред вид следните изводи които прави автора:


    - с колкото повече съученици/съучени спите, толкова по-недостижимо става щастието
    - отговорността която ще понесете, като обричате сьученичката си никога вече да не е задоволена от нормален мъж, който иначе би бил средностатистическият й партньор
    - Или пьк не му мислете много - пьлното щястие по дефиниция е недостижимо като хоризонта, ами я направете каквото трябва, пък да става каквото ще!


"Хубав автомобил ли е фордът - ами не е лош, и ако имаш такъв, сигурно си го обичаш - докато не седнеш в БМВ. Лошото е, ако си взел БМВ-то само за тест-драйв, а след това седнеш обратно в стария си автомобил - вече никога няма да си напълно щастлив с него.
Според мен същото е с жените, които се оплакват от липсата на свестни мъже. До съвсем скоро в историята на обществото жената е трябвало да се задоволи с един мъж - такъв, който й е горе-долу прилика, избран или от родителите, или от самата нея според определени обществени норми. Цял живот караш с него, отделно можеш да преспиш с някой тук-там, но той е горе-долу същият като твоя. За да направя паралел пак с колите - всички карат жигули и москвичи, отвреме-навреме виждаш някоя волга, но тя е само за избрани - ти нямаш шанс да седнеш в нея.
Сега обаче обществото е такова, че почти всяка жена може да си сменя партньорите, и може да й се случи да попадне на много привлекателен мъж. На така нареченият алфа-мъж. Той, разбира се, ще я поухажва малко, може да преспи с нея, но няма и през ум да му мине да се обвърже сериозно с една средностатистическа жена. Хайде пак да сравня с колите - караш си опелчето, но можеш да отидеш в салона на Мерцедес и да пробваш най-новия модел - ама това не значи, че можеш да го имаш. Само дето си вдигаш стандартите дотам, че вече с опелчето не можеш да си задоволена.
Това, разбира се, важи и за мъжете. Аз например съм станал доста "разглезен" от връзки с различни жени. Бил съм с личности, с които е невероятно интересно да се общува и много силно са ме стимулирали интелектуално; с такива, с които да спиш е все едно да участваш в порно-филм; и с такива добрички, дето сутрин ти правят пържени филийки и те глезят повече от баба ти навремето. Така че някоя нова жена много трудно може да ме впечатли - все си викам, ама защо не е умна като А, красива като Б, и добричка като В...
Но за мъжете това правило работи в много по-малка степен. По биологични причини (Дарвин) жената е по-селективна и не спи с непривлекателни мъже. Който ме чете по-често, знае че обичам да оценявам хората по скала от 1 до 10. В случая жена, която е 8, ще избира обикновено мъже от 8 до 10 - а мъж 5 едва ли има шанс да спи с нея. Мъжете обаче нямат нищо против (даже обичат ;)да чукат наред (пак Дарвин), така че много по-лесно може да се случи на жена 5 да опита какво е да си с мъж 9 или 10. Ами естествено, че тогава вече тя ще започне да се оплаква на всичките си приятелки (че и по форумите) как свестните мъже са или заети, или гейове. То не че са на изчезване мъжете - просто те не искат да са с нея. Давайки й обаче представа какво значи да е с наистина стойностен мъж, те са я обрекли никога вече да не е задоволена от нормален мъж 5-6, който иначе би бил средностатистическият й партньор".
avatar
vess_ivanov
Senior member
Senior member

Брой мнения : 43
Location : Toronto, CA
Registration date : 08.11.2007

Върнете се в началото Go down

Скалата на Веско

Писане by Nutcracker on Съб Ное 10 2007, 10:51

Иначе казано, нежеланието на един алфа-мъж да спи със средно атрактивна съученичка, оценена с 5 по скалата на Веско, не трябва да се приема от нейна страна като форма на пренебрежение, а като висша проява на хуманизъм, понеже по този начин той наистина я лишава от мимолетно щастие, но в дългосрочен план и гарантира десетилетия на щастлив живот с някой обикновен средностатистически мъж. signs
avatar
Nutcracker
Golden member
Golden member

Брой мнения : 51
Location : Here, there and everywhere
Registration date : 09.11.2007

Върнете се в началото Go down

Re: Анкета: с кои/колко съученици все още бихте искали да правит

Писане by Aneta on Пон Ное 12 2007, 17:59

много философски интелектуално звучат тези мнения, т.е. на vess_ivanov and the nutcracker. Аз бих ги нарекла простосмъртни и богопомазани, но в глобален смисъл, защото не единствено стандартът на живот определя принадлежността, а напротив - и стандартакато притурка. Затова средностатистически не ми звучи добре, много е битово. Да разбереш това трябва да общуваш поне като начало.

Aneta
Member
Member

Брой мнения : 12
Location : Sofia
Registration date : 07.11.2007

Върнете се в началото Go down

Let's dance

Писане by Друг on Сря Ное 21 2007, 23:12

by Aneta on Mon Nov 12, 2007 3:59 pm

.............Да разбереш това трябва да общуваш поне като начало.

М, да............
Да пообщуваме като начало..................
love
avatar
Друг
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Анкета: с кои/колко съученици все още бихте искали да правит

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите